POLICIA PRIVATE "POLSAIZ"
 
 

Bashkohuni me ne


 

Ne jemi nje Firme e perbere nga nje ekip me eksperience profesionale ne fushen e sigurise e te ruajtjes se objekteve, ruajtjen e transportimin e vlerave materiale e monetare dhe shoqerimin e personave te rendesise se vecante (VIP) qe ofrojme per punonjesit tane rroga the perfitime konkuruese.
Ne qofte se ju jeni nje "team player" dhe doni te punoni ne nje ambjent konkurues ne rritje, atehere firma jone mund te jete e pershtatshme per ju.


Dergoni Resumene te:
Policia Private "POLSAIZ"
Lagja "Apollonia",
Rr.Brigada ll Sulmuse
Fier Albania
ose dergoni e-mail te siguria@polsaiz.com


 

 

Copyright 2009 Polsaiz  All rights reserved.